Naslovna HKD Napredak HKD Napredak Glavna podružnica Mostar: Započeo Napretkov tečaj copywritinga

HKD Napredak Glavna podružnica Mostar: Započeo Napretkov tečaj copywritinga

104

Prvi susret petog ciklusa tečaja copywritinga u organizaciji HKD Napredak, Glavne podružnice Mostar, održao se u ponedjeljak navečer u prostorijama čitaonice Narodne knjižnice HNŽ-a, u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače.

Tijekom prvog susreta polaznici su se upoznali s teorijskim definicijama copywritinga, saznali nešto više o prvom profesionalnom copywriteru te uspješno napisali svoje prve dvije copywriting vježbe.

Voditelj tečaja copywritinga je diplomirani novinar i profesionalni SEO copywriter, Marko Suton, koji će kroz osam susreta polaznike tečaja upoznati s kreiranjem različitog sadržaja, kao recimo pisanje objava za društvene mreže, PR tekstova, službenih emailova i newslettera kao i blog tekstova. Blog tekstove od 500 i više riječi polaznici tečaja predstavit će na zadnjem, osmom susretu, tijekom kojega će za svoj trud i rad biti nagrađeni certifikatom o uspješno završenom tečaju copywritinga.

Isto tako, tijekom Napretkovog tečaja copywritinga, polaznici će kroz praktične vježbe i domaće zadaće potvrditi stečeno znanje.

HKD Napredak, Glavna podružnica Mostar planira i u budućnosti organizirati nove cikluse tečaja copywritinga kao i druge korisne i zanimljive tečajeve, a o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

HKD Napredak – Glavna podružnica Mostar