Naslovna Društvo Džumbus Festival: Zasvirajmo zajedno u četvrtak i petak

Džumbus Festival: Zasvirajmo zajedno u četvrtak i petak

113

U Zlatarskoj ulici ovaj četvrtak i petak, u sklopu Džumbus Festivala, održat će se dupli Džemming event, koji će nas sigurno podsjetiti zašto volimo dobar zvuk i dobre glazbenike.

U narodu poznat kao jamming, ovaj event će biti skup MLADIH glazbenika/ca koji imaju priliku da se u solo ili grupnoj kombinaciji predstave publici . Poziv, naravno, vrijedi i za one starije da slobodno dođu i pokažu mlađim generacijama kako se to radi, pruže potporu i daju im vjetar u leđa.

Svjedoci smo da je sve teže naći glazbenike koji slobodno muziciraju, koji uživaju svirajući ono što drugi ne smatraju popularnim nego ono što njima odgovara. Džemming je idealna prilika da se takvi muzičari okupe, uzmu instrumente u ruke i prepuste svojim osjećajima, a publika će zasigurno uživati.

DŽEMMING (FB event:  http://bit.ly/DzF7_Jamm ) se održava u sklopu 7. Džumbus festivala, četvrtak i petak 30. lipnja i 1. srpnja od 19h u svima poznatoj, Zlatarskoj ulici.

Instrumenti, pojačala, razglas, mikrofoni i svjetlo biti će postavljeni u Zlatarskoj, a vaše je samo da skupite hrabrost i izađete na Džumbus binu.

Džumbus ekipa zajedno sa  Udruženjem “Tuzla Live”, vas poziva da ova dva događaja ne propustite jer dobra glazba i druženje će nam svima goditi. Vidimo se!